Klantinformatie

Openings-/afhaaltijden
N.L. Partikels biedt producten aan via de webshop. U kunt kiezen voor verzending of voor het ophalen hiervan. Indien u de bestelde producten wilt ophalen, nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. Bij het afhalen van de bestelling is er altijd de mogelijkheid de rest van het assortiment te bekijken. Zelf een bestelling afhalen kan echter alleen wanneer er een afspraak voor is gemaakt!

U kunt ook bestellingen doorgeven met daarbij datum van ontvangst, dan kunnen wij dit in onze planning meenemen.

Verzending
De verzending van pakketten wordt gedaan door Post NL of DHL. De pakketten mogen maximaal 20 kilo wegen, wanneer een bestelling zwaarder is wordt deze in twee pakketten gesplitst.

Indien gewenst kunt u een track en trace code van uw pakket krijgen zodat u precies weet wanneer de bestelling  geleverd wordt.

De normale levertijd, van het moment waarop de bestelling geplaatst is tot aan de levering, is 3 tot 4 werkdagen.  De verzendtijd bij grotere bestellingen kan langer zijn dan de normale levertijd. Gekookte bestellingen worden bevroren opgestuurd aangezien het product het langst houdbaar is wanneer het gekoeld is. Aan te raden is dan ook om bij ontvangst de gekookte pakketten direct weer in de vriezer te plaatsen. Op deze manier blijven ze gekoeld tot aan gebruik

Meer informatie over het verzenden van pakketten vindt u in onze algemene voorwaarden. Die vindt u op deze pagina.

Betaling
De geplaatste bestellingen kunnen op drie manieren worden betaald. Indien u via de webshop besteld kunt u online via Ideal de betaling afronden, of dit via overboeking doen. Wanneer u de bestelling komt ophalen dan kunt u  ter plaatse alleen contant betalen.

Bij overboekingen zullen wij met bestellingen aan de slag gaan zodra we het geld hebben ontvangen.

De algemene voorwaarden van N.L. Partikels kunt u lezen wanneer u hier klikt.

De privacyverklaring van N.L. Partikels kunt u lezen wanneer u hier klikt.

In deze voorwaarden staat volgens welke richtlijnen N.L. Partikels werkt. Richtlijnen over o.a. offertes, betaling, transport, levertijd, en garantie. Wanneer u als klant overgaat tot een aankoop bij N.L. Partikels dan gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Wij zullen u hierop wijzen wanneer u een offerte aanvraagt of wanneer u een bestelling doorgeeft.

Heeft u vragen over de bovenstaande tekst? Neem dan contact met ons op

KVK: 65390776
BTW nummer:NL002262522B03
Rek: NL17 RABO 0180 7460 57

YouTube
YouTube
Instagram