Beste klant

Het voorjaar van 2020 is begonnen! En wat zijn de zonnestralen en prachtige blauwe luchten welkom  na de druilerige herfst en winter 🙂 Met nog wel koude nachten, maar de warmte van de zon begint het voor iedereen te kriebelen om naar buiten te gaan. En voor het vissen is het prachtig!

Helaas staat de hele wereld op de kop door de Corona crisis. Tot nu toe kunnen we nog wel naar buiten om te gaan vissen, wat een verademing. Laten we hopen dat we deze vrijheid blijven houden.

Wij willen u kort even meegeven wat de Corona Crisis inhoud voor N.L. Partikels:

  • Wij kunnen nog steeds bestellingen verzenden, wanneer dit niet meer mogelijk is laten we dit via de website en social media weten.
  • Wij hanteren de opgegeven hygiëne voorschriften bij het bereiden en inpakken van de bestellingen.
  • Geeft u alstublieft de bezorgers de ruimte om veilig te kunnen werken.
  • Bestellingen afhalen is ook nog steeds mogelijk; gelieve via ideal of overboeking betalen.

We zijn ontzettend blij dat we nog de gehele service van N.L. Partikels kunnen blijven leveren. Bij deze geven we nogmaals aan dat afhalen alleen op afspraak mogelijk is. Via de mail kunt u al uw vragen stellen, wij zullen dit zo snel mogelijk in behandeling nemen. Telefonisch zijn we alleen na 18:00 uur bereikbaar. 

Graag zien we uw bestellingen tegemoet in onze webshop.

Nick en Anke Nijhof
info@nlpartikels.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

YouTube
YouTube
Instagram