N.L. Partikels – Get to know us – p3

Deze maand bestaat N.L. Partikels 2 jaar!

En in die twee jaar zijn we behoorlijk gegroeid. We hebben het aantal bezoekers op onze website en in onze webshop zien stijgen. We krijgen steeds meer volgers en likes op onze facebookpagina. We bouwen aan ons youtubekanaal en ook via Instagram krijgen we steeds meer bekendheid.

We zijn hier ontzettend blij mee en vinden het erg fijn dat ons merk N.L. Partikels zich steeds verder ontwikkeld.

In de afgelopen twee jaar is er al veel gebeurd. In januari 2016 is de webshop gebouwd. Dit is ook het platform waarop iedereen onze producten kan bekijken en bestellen. U vindt er alles wat u moet weten over ons, de webshop, de producten, hoe u deze kunt bestellen, hoe ze verzonden worden, hoe u contact met ons op kunt nemen, hoe de gekookte partikels worden bereid etc.

Daarnaast zijn we zeer aanwezig en actief op facebook. We houden iedereen op de hoogte van nieuwe producten, acties, en ontwikkelingen binnen N.L. Partikels. En wat we echt heel leuk vinden is dat we via facebook ook regelmatig resultaten zien van vissessies van onze klanten. Dit deel van het werk maakt het extra leuk, en we komen graag in contact met onze hen.

Een pagina waar we graag producten van ons in de verloting doen is Lotingen voor vissers. Vergeet vooral niet om deze pagina te bezoeken!

Ons instagram account is een verlengde van facebook. Ook hier worden acties, nieuw producten, nieuwe artikelen etc. aangekondigd. Tevens laten we korte filmpjes zien van producten, vissessies enzovoorts. Ook erg interactief, en zo komen we in contact met de leukste vissers. Bedankt daarvoor!

Ons youtubekanaal gebruiken we om producten te laten zien d.m.v. promotiefilmpjes. We laten zien hoe de partikels bereidt worden, hoe de slijmerig de tijgernoten zijn, welke nieuwe producten we op voorraad hebben. En we doen verslag van vistrips waar we voer testen:

Het komende jaar gaan we ons meer focussen om mooie verslagen online te zetten op youtube. Houdt u het kanaal dus goed in de gaten.

Naast deze social media zijn we ook bereikbaar via:

  • Het contactformulier op onze website
  • Via de mail: info@nlpartikels.nl
  • Telefoon/what’s app: 0610914443 Wij vragen u vriendelijk in de avonduren(19:00-21:00 uur) of het weekend telefonisch contact op te nemen.

N.L. Partikels
Nick en Anke

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

YouTube
YouTube
Instagram