N.L. Partikels – Get to know us – p1

In januari 2016 is N.L. Partikels opgericht. Een webshop actief op het gebied van hengelsport. N.L. Partikels handelt in o.a. boekweit, tijgernoten, maïs, hennep, boilies etc. Allemaal zorgvuldig uitgezocht, getest, bereid en verpakt. Om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Naast vaste producten zijn er ook acties en aanbiedingen welke op diverse social media bekend worden gemaakt.

Eigenaren zijn Nick Nijhof en Anke van der Kooi. Allebei al jarenlang vaak aan de waterkant te vinden. En deze gezamenlijke interesse resulteerde in het opzetten van een webshop in de hengelsport. Toch wel een wens die in vervulling ging. En tot nu toe is het zeer goed bevallen. De groei van het bedrijf, de leuke en vaste klanten en de constante ontwikkelingen maken het werk mooi en een goede uitdaging voor beide eigenaren.

Nick is, na te zijn begonnen met witvissen als klein jongetje, in de loop der jaren overgestapt naar karpervissen. En is met recht een karpervisser in hart en nieren te noemen. Natuurlijk is er altijd de wens om het persoonlijke record alsmaar weer te verbeteren. Maar elke karpervangst wordt gewaardeerd en met grote zorg afgehandeld. De rust, vrijheid en natuur tijdens het vissen trekt elke keer weer. En ook wanneer geen vis zich laat zien geniet hij er volop van. Door het opzetten van de webshop is er de mogelijkheid om zeer veel verschillende soorten voer en materiaal te testen. Een absoluut pluspunt, en goed excuus om de waterkant weer op te zoeken!

 

Anke was ook als klein meisje al aan de waterkant te vinden. Een passie die ze van haar vader meekreeg. In de loop der jaren veel gevist op witvis waar uiteindelijk een voorliefde voor de brasem ontstond. Het vissen in

de Friese wateren was voor haar een schitterende hobby die je ook nog eens dicht bij de natuur bracht. Het werkte ontspannend en zo werd er veel tijd met ´Heit´(Pa) doorgebracht.

 

Het is wellicht een activiteit die iets minder vaak door dames beoefent wordt, maar voor Anke maakte dat nooit verschil. En inmiddels heeft ze ook karpervissen in haar hart gesloten. Prachtige vissen om te zien en te vangen, maar wanneer er een ‘platten’ tevoorschijn komt; dan is ze natuurlijk even blij 😉

Het zal u niet verbazen dat deze hobby Nick en Anke bij elkaar heeft gebracht. En nu zijn ze dus ook in het bedrijfsleven partners.

Dit artikel is de eerste van een reeks die u meeneemt in de wereld van N.L. Partikels. Mis de volgende niet, check de website of onze social media om op de hoogte te blijven van de nieuwste posts.

Nick en Anke
N.L. Partikels
www.nlpartikels.n.
info@nlpartikels.nl
06-10914443

 

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

YouTube
YouTube
Instagram