N.L. Partikels – Get to know us – p5

Deze keer in de serie ‘Get to know us’ willen we het verzenden van bestelling even verder toelichten.

De verzending van pakketten wordt gedaan door PostNL of DHL. De pakketten mogen maximaal 25 kilo wegen, wanneer een bestelling zwaarder is dan wordt deze in twee pakketten gesplitst. De verzending bestaat dan uit 2 collo. Of meer wanneer het meerdere pakketten betreft.

Zodra het pakket is overhandigd aan PostNL of DHL dan krijgen we een track code. Deze ontvangt u via het opgegeven mailadres. Hiermee kunt u het pakket volgen en weet u vrij nauwkeurig wanneer het bij u aan de deur aangeboden wordt. U heeft ook de mogelijkheid om het bij een ophaalpunt te laten bezorgen, dit kunt u doen wanneer u overdag niet thuis bent. U kunt dan later op de middag of in de avond uw pakket ophalen.

De normale levertijd, van het moment waarop de bestelling geplaatst is tot aan de levering, is c.a. 3 tot 4 werkdagen. De verzendtijd bij grotere bestellingen kan langer zijn dan de normale levertijd. Deze levertijd is gebaseerd op het bereidingsproces van de gekookte producten. Deze moeten worden geweekt, gekookt en ingevroren. Gekookte bestellingen worden namelijk bevroren opgestuurd aangezien het product het langst houdbaar is wanneer het gekoeld is. Aan te raden is dan ook om bij ontvangst de gekookte pakketten direct weer in de vriezer te plaatsen.

Onder het kopje ‘Over’ en dan ‘klantinformatie‘ vindt u de algemene voorwaarden van N.L. Partikels. Hier staan ook een aantal punten in over verzending van de pakketten. Hiermee moet u akkoord aan wilt u een bestelling plaatsen in onze webshop.

Zoals altijd geldt dat u gerust contact kunt opnemen wanneer u vragen heeft! Wij staan u graag te woord.

Team N.L. Partikels
Nick en Anke
www.nlpartikels.nl
info@nlpartikels.nl
06-10914443

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

YouTube
YouTube
Instagram