Wildlake Soncino – sessie april 2017

Twee weken Italië, waar vis je mee?

Voor ons avontuur hebben we besloten te gaan vissen met een mix van tijgernoten en mais. Een mooie mix voor op de voerstek. Goed om zowel verspreid als geconcentreerd mee te voeren. En mooi voer om de voerstek mee lopende te houden. De vis raakt er namelijk niet verzadigd van en zal zo terugkomen voor meer.

 


Afzonderlijk kun je ook prima met deze partikels voeren. Maar in de mix zijn de kleurenverschillen mooi te zien, en wie weet is dat wel net dat extra zetje wat de vis nodig heeft. Wie zal het zeggen? Het is altijd proberen en bijstellen gaandeweg het vissen.
Als haakaas ook prachtig mooi te gebruiken. En de meeste vis kwam van de stekken waar we met tijgernoten als haakaas visten. Dus zeker interessant om mee te experimenteren. Je kan er ook heel goed XXXL tijgernoten voor gebruiken, om de kleinere vis op een afstand te houden.

 

  Ook mooi om te proberen is de scopex boilie. Deze gebruikten we, samen met de mulberry boilie om bij te voeren op de voerstekken. En als haakaas lieten we deze bollen weken in een mooie soak.

 

Al de genoemde producten kunt u vinden in de webshop, zo kunt u zelf kijken en ook de producten proberen. Om zelf aan de slag te gaan!

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

YouTube
YouTube
Instagram